Om os - Aabybro Skov og havebrugsmaskiner

Om os

Aabybro Skov og Havebrugsmaskiner er en Husqvarna Skov og have forretning der har eksisteret siden 1989 med ansatte der besidder minimum 10 års erfaring inden for salg og service af skov- og havebrugsmaskiner.

Vi sælger blandt andet Husqvarna-produkter til både private og erhvervskunder men har også salg af mange andre populære mærker så som Texas, Honda og Klippo.

Vi har også et stort service værksted, hvor alle mærker kan repareres, f eks. hvis din plæneklipper eller motorsav er gået i stykker eller bare trænger til et forårseftersyn, så ring efter os, så finder vi en løsning. Vi laver også garanti reparationer på alle mærker.

Vores servicebiler kører over det meste af Nordjylland. Hvis din plæneklipper eller motorsav er gået i stykker, så ring efter os. Reparations- og reservedelspriser er de samme som i forretningen. Hvis du ikke finder det du søger, ring eller
send en E-mail, så finder vi en løsning.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er klar ved telefoner og e-mail. Du er altid velkommen til at komme forbi, så giver vi en kop kaffe og en uforpligtende snak.