HUSQVARNA R 320 AWD ekskl. klippebord - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA R 320 AWD ekskl. klippebord - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA R 320 AWD ekskl. klippebord

kr.54.995,00

Alsidig Rider med firehjulstræk og mulighed for 94, 103 eller 112 cm Combi- klippebord, som byder på førsteklasses klippekvalitet med BioClip(r) og bagudkast. Velegnet til landejere, der kræver uovertruffen effektivitet, manøvredygtighed og perfekte resultater året rundt. Centerstyringen og det frontmonterede klippebord er ensbetydende med intuitiv brug, fremragende tilgængelighed under klippearbejdet og et godt overblik over arbejdsområdet.

Alsidig Rider med firehjulstræk og mulighed for 94, 103 eller 112 cm Combi- klippebord, som byder på førsteklasses klippekvalitet med BioClip(r) og bagudkast.

Ikke på lager

Beskrivelse

Alsidig Rider med firehjulstræk og mulighed for 94, 103 eller 112 cm Combi- klippebord, som byder på førsteklasses klippekvalitet med BioClip(r) og bagudkast. Velegnet til landejere, der kræver uovertruffen effektivitet, manøvredygtighed og perfekte resultater året rundt. Centerstyringen og det frontmonterede klippebord er ensbetydende med intuitiv brug, fremragende tilgængelighed under klippearbejdet og et godt overblik over arbejdsområdet. Firehjulstrækket medfører bemærkelsesværdigt bedre og sikrere køreegenskaber i ujævnt, vådt og glat terræn samt på skråninger. Kort sagt – denne Rider giver dig den ultimative køreoplevelse. Kan udstyres med en række tilbehør som f.eks. kost, slagleklipper, dozerblad og sneslynge, så du får optimalt udbytte af den året rundt. Faciliteter som pedal-betjent hydrostatisk transmission, nemt tilgængelige betjeningsgreb og muligheden for at vippe Klippebordet op i serviceposition gør det til en sand fornøjelse at betjene og servicere denne Rider.