HUSQVARNA St 427t sneslynge - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA St 427t sneslynge - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA St 427t sneslynge

kr.33.999,00

Betjeningskonsol helt i stål Robust betjeningskonsol, der er lavet til at holde længe, selv under krævende forhold. Elektrisk nøglestart Takket være det brugervenlige elektriske nøglestartsystem skal du blot trykke på knappen og gå i gang. Nem justering af spandhøjde Nem adgangskontrol på panelet gør det nemt at justere mellemrummet mellem sneglehuset og stellet med et tryk med tommelfingeren. Elektronisk brændstofindsprøjtning Elektronisk brændstofindsprøjtning for øget produktivitet kombineret med lavere brændstofforbrug og reduceret udstødning.
  • Husqvarnas 400T-seriens sneslynger er designet til kommercielle brugere og er et førsteklasses ekstraudstyr med hydrostatisk gearkasse og brugerkonsoller i stål.

Ikke på lager

Beskrivelse

Husqvarnas 400T-seriens sneslynger er designet til kommercielle brugere og er et førsteklasses ekstraudstyr med hydrostatisk gearkasse og brugerkonsoller i stål. De giver den holdbarhed og manøvredygtighed, der kræves for at håndtere de mest krævende fortove, indkørsler eller fællesområder og den tungeste sne dag ud og dag ind. Husqvarnas 400T-sneslynger er de eneste sneslynger, der kombinerer den praktiske EFI-teknologi med larvebåndssystemer til ujævnt terræn.

Yderligere information

Batteri

ekskl. batteri, Inkl. batteri