HUSQVARNA 120iB Blæser M/Bli20 & QC80 - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA 120iB Blæser M/Bli20 & QC80 - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA 120iB Blæser M/Bli20 & QC80

Batteri
36 V
Lufthastighed
46 m/s
Luftstrøm, rør
10.3 m³/min
Batteri
Li-on

Original price was: kr.2.599,00.Current price is: kr.1.995,00.

Letvægtsdesign
Let totalvægt grundet få komponenter og letvægtsmotor

3 forskellige tilstande for at opnå den bedste ydeevne efter behov eller opgave.
3 forskellige tilstande for at opnå den bedste ydeevne efter behov eller opgave. 3 N til mindre opgaver indenfor eller udenfor. 7 N for god effekt, velegnet til de fleste opgaver. 10 N til skrappere opgaver, og når der er brug for mere kraft.

Et batteri til alle
Batteripakken er designet til krævende og langvarig professionel brug. Den passer til alle vores håndholdte maskiner, så du kan bruge det samme batteri til en trimmer, blæser, motorsav og hækkeklipper, uden at du skal afbryde dit arbejde.

Hurtig acceleration ved start
Hurtig acceleration ved start gør arbejdet mere effektivt.

  • Husqvarnas 120iB-model er en let og brugervenlig batteridrevet blæser til små og mellemstore haver. Den er praktisk og nem at starte, giver hurtig acceleration, har lav vægt og tre tilstande for en fleksibel betjening.

Beskrivelse

Husqvarnas 120iB-model er en let og brugervenlig batteridrevet blæser til små og mellemstore haver. Den er praktisk og nem at starte, giver hurtig acceleration, har lav vægt og tre tilstande for en fleksibel betjening. Kompakt design, blødt håndtag, lav vægt og perfekt balance gør det muligt at arbejde effektivt med mindre belastning af kroppen. Leveres med BLi20 g QC80. Blæseren kan også bestilles uden batteri og lader (967 97 61-01).

Yderligere information

Batteri

ekskl. batteri, Inkl. batteri