HUSQVARNA ST 324P - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA ST 324P

DKK17.995,00

Husqvarna ST 324P er udviklet til jordejere, der har brug for en sneslynge med høj kapacitet, som er robust og holdbar og komfortabelt rydder store områder. Den er designet til hyppig brug i alle sneforhold, 15-60 cm. To-trins systemet, hydrostatisk transmission og servostyring sikrer nem betjening.

Husqvarna ST 324P er udviklet til jordejere, der har brug for en sneslynge med høj kapacitet, som er robust og holdbar og komfortabelt rydder store områder.

Beskrivelse

Husqvarna ST 324P er udviklet til jordejere, der har brug for en sneslynge med høj kapacitet, som er robust og holdbar og komfortabelt rydder store områder. Den er designet til hyppig brug i alle sneforhold, 15-60 cm. To-trins systemet, hydrostatisk transmission og servostyring sikrer nem betjening. Overalt har den slidstærke komponenter, der sikrer maksimal holdbarhed under alle forhold, såsom dens robuste sneglehus og støbejerns gearkasse. Funktioner som opvarmede håndtag, LED forlygte og elstart, sikrer veludført arbejde under alle vejrforhold.