HUSQVARNA 440 II - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA 440 II

DKK3.599,00

Luftfilter med lynkobling Letter rengøring og udskiftning af luftfilteret. Air Injection Luftrensnings-system, som udnytter centrifugalkraften, så filteret holdes længere rent, samtidig med at motorgangen bliver jævnere med mindre slitage. Benzindæksel med vippeanordning Benzindæksel med vippefunktion er nemt at åbne og lukke under optankning. X-TORQ® Reducerer brændstofforbruget og emissionsniveauet og overholder dermed de strengeste miljøkrav.

Anden generation af letvægts- og effektiv all-round saw, ideel for dig, der har brug for en motorsav, som er usædvanligt nem at starte og manøvrere.

Beskrivelse

Anden generation af letvægts- og effektiv all-round saw, ideel for dig, der har brug for en motorsav, som er usædvanligt nem at starte og manøvrere. Starter nemt, også med et langsommere træk, og leveres med benzindæksel med vippefunktion, der gør det nemt at åbne og lukke ved tankning. Med X-Torq® motor for lavere brændstofforbrug og reduceret emissionsniveau. Udstyret med Smart Start®, benzinpumpe samt Auto return stop kontakt for nemmere start. Auto return stop kontakten slår automatisk over på startposition, når maskinen slukkes.