HUSQVARNA 120 Mark II - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA 120 Mark II - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA 120 Mark II

DKK1.299,00

Kombineret choker/stopknap Når chokeren aktiveres, deaktiveres stopknappen, dette minimerer risikoen for at "drukne" saven. Air Injection Luftrensnings-system, som udnytter centrifugalkraften, så filteret holdes længere rent, samtidig med at motorgangen bliver jævnere med mindre slitage. God vibrationsdæmpning LowVib® er et vibrationsdæmpnings-system, hvor håndtagene er adskilt fra motoren ved hjælp af stålfjedre. X-TORQ® Reducerer brændstofforbruget og emissionsniveauet og overholder dermed de strengeste miljøkrav.

Nem at bruge, en all-round motorsav for husejere. Saven er udviklet til lettere skæreopgaver som skæring af mindre brænde, fældning af mindre træer og afkvistning.

Beskrivelse

Nem at bruge, en all-round motorsav for husejere. Saven er udviklet til lettere skæreopgaver som skæring af mindre brænde, fældning af mindre træer og afkvistning. Funktioner: X-Torq® motor teknologi med lav emissionsniveau og luftinjektionssystem, som holder filteret rent. Skæreudstyr med lavt kickback, for øget sikkerhed.