HUSQVARNA 520iHD70 - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA 520iHD70

DKK3.699,00

Begrænset vedligeholdelsesbehov Ingen påfyldning af brændstof, færre dele at servicere og et elektronisk styret drivsystem betyder mindre nedetid og lave driftsomkostninger. Letvægtsdesign Let totalvægt grundet få komponenter og letvægtsmotor Intuitivt tastatur Tastaturet er meget nemt at betjene. Lydløs drift Støjniveauet for vores batteridrevne maskiner er op til 13 dB(A), hvilket er lavere end for en benzindrevet maskine - det er en stor forskel. En reduktion på 3 dB(A) føles normalt som en halvering af støjniveauet. Det gør arbejdet til en fornøjelse for dig - og du kan også arbejde på offentlige steder uden at genere andre.

Kraftfuld og alligevel let. Denne velafbalancerede batterihækkeklipper til kommerciel brug har en 70 cm dobbeltsidet klinge, der giver dig et stort klippeomfang.

Beskrivelse

Kraftfuld og alligevel let. Denne velafbalancerede batterihækkeklipper til kommerciel brug har en 70 cm dobbeltsidet klinge, der giver dig et stort klippeomfang. Ny navnebeskyttet motor og stærkt batteri betyder, at du kan maksimere din arbejdstid. Det bageste drejehåndtag gør det nemmere at klippe lodret og vandret.