HUSQVARNA 325ilk trimmer kombi, motorenhed - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA 325ilk trimmer kombi, motorenhed

DKK2.599,00

Justerbart forreste håndtag Forreste håndtag er let at justere, så værktøjet er nemt at styre og behageligt at bruge.

Batteristatus på håndtag Brugergrænseflade med batteristatus på håndtag Intuitivt tastatur Brugervenligt tastatur med 3-trins savE-tilstand for længere driftstid Kliklås til redskaber Tilbehør med kliklås til nem udskiftning.
  • Husqvarnas 325iLK-model er en perfekt afbalanceret, højtydende, batteridrevet kombitrimmer. Effekten svarer til en 25cc-benzinmotor med en ydeevne, der understøtter selv de mest krævende opgaver, både hurtigere og mere effektivt.

Beskrivelse

Alsidig, kraftfuldt batteridrevet kombitrimmer. Husqvarnas 325iLK-model er en perfekt afbalanceret, højtydende, batteridrevet kombitrimmer. Effekten svarer til en 25cc-benzinmotor med en ydeevne, der understøtter selv de mest krævende opgaver, både hurtigere og mere effektivt. Trimmeren kan bruges sammen med den professionelle serie af Husqvarnas trimmertilbehør, hvilket gør den til et særdeles fleksibelt universalredskab til græsslåning, beskæring, hækkepleje, justering eller rengøring. Leveres uden batteri og lader. Kan bruges med enten internt eller eksternt batteri (bælte eller rygsæk). Alle Husqvarna BLi-batterier passer til trimmeren. Trimmeren fås også med trimmer-del T35 uden batteri og lader (967 85 01-01).

Yderligere information

Batteri

ekskl. batteri, Inkl. batteri