HUSQVARNA 545FXT - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA 545FXT - Aabybro Skov Og Havebrugsmaskiner

HUSQVARNA 545FXT

kr.8.299,00

Exceptionelt brugervenlig skovrydder med høj ydeevne og unikke ergonomiske løsninger, som er designet til fuldtidsarbejde med rydning. Optimeret transmission med 24 grader vinklet vinkelgear forenkler retningsbestemt fældning i tætte skovområder. Varme hænder i koldt og fugtigt klima med håndtagsopvarmning.

Exceptionelt brugervenlig skovrydder med høj ydeevne og unikke ergonomiske løsninger, som er designet til fuldtidsarbejde med rydning.

Beskrivelse

Exceptionelt brugervenlig skovrydder med høj ydeevne og unikke ergonomiske løsninger, som er designet til fuldtidsarbejde med rydning. Optimeret transmission med 24 grader vinklet vinkelgear forenkler retningsbestemt fældning i tætte skovområder. Varme hænder i koldt og fugtigt klima med håndtagsopvarmning. Startvillig X-Torq®-motor med hurtig acceleration, reduceret brændstofforbrug og lave emissioner. Ekstremt beskedne vibrationer takket være en effektiv vibrationsdæmpning af motoren, drivakslen og skæreudstyret. Nem at starte med Smart Start®. Leveres med Balance XT-sele.